GYIK

Chat, ismerkedés, flört

Profil szerkesztése
A profilodat a jobb felső sarokban található kis fej ikonra kattintva szerkesztheted. Itt módosíthatod többek között a profilképedet (avatart), az időzónát, a nyelvet, jelszavadat, fiókadatokat és még sok mást…

Privát üzenetek
A beérkező üzenetek megtekintéséhez válaszd ki a felső menüből a ikont. Itt megtekintheted az olvasott és olvasatlan üzeneteidet, ez utóbbit félkövér kiemeléssel jelezzük. Ha az üzenetek ikon mellet kis piros számot látsz, az az olvasatlan üzenetek számát jelöli. Ha új üzenetet szeretnél küldeni, kattints a felhasználólistából a nevére, majd a privát üzenet menüpontra. Lehetőséged van arra is, hogy letiltsd az üzenetek fogadását, vagy csak a barátaidnak engedélyezd. Ehhez lépj be jobb oldalon legfelül a saját profilodba, majd nyisd meg az opciók fület, majd módosítsd a privát üzenetek fogadása beállítást. Ha csak egy adott felhasználótól nem szeretnél üzeneteket kapni, helyezd tiltólistára. Erre a felhasználó adatlapjára lépve van lehetőséged.

Barátok hozzáadása és barát kérelmek kezelése
Ha valakit szeretnél barátnak megjelölni, lépj be az adatlapjába, majd kattints a barát hozzáadása gombra. A megjelölt személy csak azután kerül fel a barátlistádra, ha a jelölésed elfogadja. Ha valaki megjelöl barátnak, olyankor egy kis piros szám jelenik meg a ikon előtt, ez a barát kérelmek számát jelöli. A barátaid listáját a ikonra kattintva érheted el. A barátaidnak írhatsz bejegyzéseket a barát falon, amit ide írsz, azt minden barátod megkapja.

Értesítések
A felső menüben lévő ikonra kattintva nézheted meg az értesítéseidet. Ha új értesítésed van, kis piros szám jelenik meg az ikon mellet. Értesítést többek között a barát kérések elfogadásáról, a hozzászólásaid kedveléséről és a barát üzenőfalra íráskor kapsz.

Szobák
A szobák listáját az alsó menüben lévő ikonra kattintva érheted el. Ha a szoba mellet ikont látsz, azt jelenti, zárt szoba, ide csak jelszóval léphetsz be. Szobát csak VIP és magasabb ranggal lehet nyitni. Ha szeretnél saját szobát, kérlek vedd fel a chat vezetőségével a kapcsolatot.